DVD / CD / BLU-RAY verpakkingen




Voordeligeinkt.nl: Dé plek voor al uw DVD, CD en Blu-Ray verpakkingen

Heeft u heel wat cd's, dvd's of zelfs Blu-Rays bij elkaar verzameld? Dan is het belangrijk om deze op een veilige en nette manier op te bergen. Bij Voordeligeinkt.nl hebben wij alles in huis om uw collectie optimaal te bewaren. Van dvd doosjes tot dj koffers en van cd mappen tot blu-ray doosjes, met ons assortiment kunt u alle kanten op.

Prestaties van onze producten

Voordeligeinkt.nl streeft naar kwaliteit en duurzaamheid. Al onze producten zijn gemaakt van stevige materialen die ervoor zorgen dat uw waardevolle media goed beschermd blijven. Doordat we alleen werken met betrouwbare leveranciers bent u verzekerd van hoogwaardige producten voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Uw aankopen worden bovendien geleverd in degelijke verpakkingen, zodat ze onbeschadigd bij u arriveren.

Productaanbod

Wij bieden een ruim assortiment aan verpakkingsopties voor al uw cd's, dvd's en blu-rays. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of plaats een speciale bestelling via onze website. Zo kunnen wij altijd precies datgene bieden wat u nodig heeft.

DVD doosjes

Binnen ons aanbod vindt U verschillende soorten dvd doosjes: dunne varianten (7 mm) maar ook dubbele diktes (14 mm). We hebben transparante of zwarte doosjes, met en zonder foliehouders. Ideaal voor het opslaan van uw dvd's.

Jewel case

Jewel cases zijn optimaal voor het bewaren van cd’s. Ze zien er professioneel uit, beschermen de schijf tegen krassen en andere beschadigingen én hebben meestal ruimte om een cover toe te voegen. Wij hebben jewel cases in verschillende maten en kleuren – u vindt zeker wat u zoekt!

CD Doosjes

Voor wie graag compacte cd-doosjes heeft, raden wij onze dunne varianten – 5.2mm

DJ-koffers

Onze dj-koffers bieden plaats aan tientallen cd of dvd schijven én ziet er bovendien nog eens stoer uit! Hij is specifiek ontworpen voor gebruik door DJ's: duurzaam, stevig en praktisch qua indeling.

Blu-ray doosjes

Heeft u onlangs uw mediacollectie uitgebreid met blu-rays? Ook dan kunnen we u helpen aan verpakkingsopties die aansluiten bij de nieuwe hoogwaardige standaard. Ons assortiment bevat diverse soorten blu-ray doosjes, van single tot dubbel.

CD / DVD mappen

Op zoek naar een eenvoudige oplossing om grote hoeveelheden media op te bergen? Dan raden wij onze mappen aan waarin gemakkelijk tientallen disks passen en die vaak gemakkelijk te stapelen zijn.

Papieren sleeves en plastic koffers

Kiest U voor een praktisch formaat, dan kunt u bij ons terecht om papieren of plastic beschermingshoezen te bestellen die gemakkelijk in de broek-, shirt- of jaszak passen. Of bent U toch meer op zoek naar durable koffers dan kunt u ook hierop filteren in het productoverzicht.

Ontdek onze voordelige prijzen online

Voordeligeinkt.nl staat bekend om haar scherpe prijzen. Onze dvd doosjes, jewel cases, cd doosjes, dj-koffers, blu-ray doosjes, mappen en hoesjes zijn allemaal geprijsd zonder tussenhandel: zo bespaart u nog meer! Neem snel een kijkje op onze website om ons aanbod te ontdekken ,en start vandaag nog met het optimaal bewaren van uw mediacollectie!

Bestel nu!

Beslist u om uw mediacollectie beter te organiseren?  Wij garanderen snelle levering van jouw aankopen plus altijd de beste service! Heeft U toch nog een vraag in verband met de productencatalogus? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen zodat wij u professioneel kunnen adviseren.

Bestel nu via Voordeligeinkt.nl en profiteer van onze uitstekende prijskwaliteitverhouding – dat is verzamelen zonder zorgen!